Fantastiske tilbud til Mallorca

Flyselskaberne tilbyder i øjeblikket fantastiske priser på flyvninger til Mallorca. Du kan finde returbilletter fra København til Palma de Mallorca allerede fra kun 1.499 kr. Priserne varierer afhængigt af sæson og rejsetidspunkt, men generelt er der rigtig gode muligheder for at finde billige flybilletter. Uanset om du rejser i højsæsonen eller i de lidt roligere perioder, kan du se frem til store besparelser på flytransporten. Så hvis du har lyst til at nyde Mallorcas skønne strande og hyggelige byer, bør du slå til nu, hvor flyprisen er særligt fordelagtig.

Luksuriøse hoteller til halv pris

Oplev den luksuriøse side af Mallorca med vores håndplukkede hoteltilbud til halv pris. Fra femstjernede resorts med private strande til romantiske boutique-hoteller, finder du her din drømmedestination til en brøkdel af den normale pris. Se fantastiske tilbud til Mallorca og book din næste luksusrejse i dag.

Oplevelser, der tager pusten fra dig

Oplev Mallorcas mest spektakulære attraktioner, som vil tage pusten fra dig. Besøg den smukke Tramuntana-bjergkæde med dens imponerende klipper og udsigter, der vil efterlade dig målløs. Gå langs de idylliske kyststrækninger med krystalklart vand og hvide sandstrande, som er et sandt paradis for øjnene. Udforsk de historiske landsbyer med deres charmerende arkitektur og hyggelige atmosfære. Uanset om du er til vandsport, vandreture eller bare nyder at slappe af, så finder du et hav af muligheder, der vil give dig oplevelser, du sent vil glemme. Vælg blandt populære afbudsrejser og book din rejse til Mallorca i dag.

Unikke restauranter med lokal specialitet

Mallorca er hjemsted for et hav af unikke restauranter, der tilbyder lokale specialiteter af højeste kvalitet. Fra de traditionelle tapasrestauranter i Palma til de familiedrevne landkøkkener inde i bjergene, kan du forvente at opleve autentisk, spansk gastronomi i en afslappet og hyggelig atmosfære. Prøv den lokale paella, frisk fangede fisk eller de lækre desserter, der er lavet efter gamle, mallorquinske opskrifter. Uanset om du foretrækker at spise midt i den livlige bymidte eller i mere landlige omgivelser, vil du finde restauranter, der tilbyder en uforglemmelig kulinarisk oplevelse.

Afslappende strandferier med familie

Mallorca er et ideelt sted for afslappende strandferier med familien. De smukke, hvide sandstrande langs den krystalklare middelhavskyst indbyder til lange, rolige dage i solen. Børnene kan lege i det lune vand, mens forældrene nyder en kold drik og lader op til resten af ferien. Der er rige muligheder for at udforske den charmerende lokale kultur, spise lækker, traditionel mad og opleve den afslappede, mediterrane livsstil. Mallorca er et perfekt valg for familier, der søger en ferie med den rette balance mellem afslapning og oplevelser.

Aktiv ferie med vandreture og cykling

Mallorca byder på utallige muligheder for aktiv ferie. For de eventyrslystne tilbyder øen fantastiske vandreture gennem de bjergrige landskaber. Oplev den smukke natur og den friske luft, mens du udfordrer dig selv fysisk. For cyklisterne er Mallorca ligeledes et paradis med et omfattende net af cykelruter, der slynger sig gennem bjergene og langs kysten. Uanset om du foretrækker en udfordrende bjergtur eller en mere afslappet tur langs strandene, vil du finde den perfekte rute på Mallorca.

Romantiske weekendophold for to

Oplev den romantiske stemning på Mallorca med et weekendophold for to. Vores håndplukkede hoteller tilbyder luksuriøse rammer og fantastisk beliggenhed, perfekt til at nyde hinandens selskab. Nyd romantiske solnedgange ved stranden, en middag under stjernerne eller en spabehandling for to. Mallorca byder på uforglemmelige oplevelser, der vil gøre jeres weekendophold til et mindeværdigt eventyr.

Børnevenlige aktiviteter hele dagen

Mallorca byder på et hav af børnevenlige aktiviteter, som kan fylde en hel dag. Tag familien med til Palma Aquarium, hvor I kan opleve et væld af fascinerende havdyr og lære mere om havets mysterier. Eller besøg Marineland, hvor I kan se delfiner, søløver og andre marine pattedyr i flotte shows. For de lidt yngre børn er der også mulighed for at boltre sig på legepladser og i vandlande, hvor der er garanti for masser af sjov og leg. Uanset alder vil der være noget for enhver smag, så hele familien kan nyde en aktiv og eventyrlig dag på den smukke ø.

Luksus spa-ophold for total afslapning

Mallorca byder på en række fantastiske spa-oplevelser, hvor du kan slappe fuldstændig af. På Blau Porto Petro Beach Resort & Spa kan du nyde et luksuriøst spa-ophold med alt, hvad du behøver for at koble fuldstændig af. Oplev afslapning i verdensklasse med behandlinger som dybdegående massager, ansigtsbehandlinger og afslappende dampbade. Nyd desuden adgang til smukt indendørs og udendørs pool-områder, der indbyder til total afslapning. Pakken inkluderer overnatning i elegante, moderne værelser med smuk udsigt over havet.

Uforglemmelige udflugter til øens perler

Øen Mallorca byder på et væld af uforglemmelige udflugter, hvor du kan udforske øens naturskønne perler. Tag på en dagstur til den smukke middelalderby Valldemossa, hvor du kan beundre de karakteristiske hvide bygninger og nyde den fantastiske udsigt over bjergene. Besøg også den charmerende fiskerby Deià, hvor du kan gå langs de smalle gader og opleve den autentiske spanske stemning. Afslut dagen med en vandretur i Tramuntana-bjergene, hvor du kan nyde den rå og uberørte natur. Uanset hvilken udflugt du vælger, vil du få en oplevelse, du aldrig glemmer.